CSALÁDI KÖLYÖKOVI

családi kutya játszótér

Családi Kölyökovi - családi kutya játszótér

Kölyökovi

Ajánlott kor: 10 hetestől - 5 hónapos korig
Időtartam: heti 1 csoportos foglalkozás
Foglalkozás: szombat délelőtt + online segédanyag
Képzés célja: játékos szocializáció, ősbizalom kivívása
Képzés díja: 1.490.-Ft / alkalom, vagy 4.990.- Ft / havi bérlet

Leírás: A kutyák életének egyik kritikus időszaka a kölyökkor (max. első fél év). Ekkor még túl korai lenne, ezért abszolút tilos ebben a korban a pedáns engedelmességi képzés (pl. laza pórázon való séta, ültetés-fektetés kitartással, stabil behívás, 3-10mp kivárás, stb ) az idegrendszer éretlensége miatt. A komoly idegi terhelés súlyos problémákhoz, betegségekhez vezethet (pl. neurózis).

Ilyenkor a kölyökkutya önmagától kíváncsi, nyitott, fogékony, így könnyen és gyorsan szerez információt az őt körülvevő környezetről és társakról. Hagyni kell felfedezni önmagától a környezetét. Ez az, amit számára leginkább biztosítani kell, amennyire lehet szabadon, illetve a mi támogatásunkkal.

Fontos, hogy a saját ütemében hagyjuk megismerni számára a világot, amibe olykor nyugodtan bekapcsolódhat egy játékos, alárendelt Gazdi is. Hiszen ennek a kritikus időszaknak a legfontosabb feladata a tudatos szocializáció, a legjobb kerete pedig az örömteli játék, amihez kiváló partner lehet a kölyöktársak mellett a családban egy gyerek.

Ezt kiegészítik az egyedi témabeszélgetések (pl.: pórázhoz szoktatás, szobatisztaság, szocializáció, kutyaeü, otthontartási szabályok ...) és játékos feladatmegoldások (pl.: játékos behívás, nyugalmi helyzetek, mókás trükkök, falattal mozgatás ...), melyekben különösen fontos pozitív jutalmak és bizalmi megerősítések a kutya számára. Az sem baj, ha ilyenkor a végrehajtás nem pontos, vagy épp nem fegyelmezett.

Tartalom: ősbizalom megteremtése, behívás megalapozása, egyéni kérdések megbeszélése, családi együttélés alapvető szabályai, gyerek és kutya kapcsolata, kutya kommunikáció, csoportos játék, online segédanyagok.

Ajánlás: Kutyaovit ajánljuk minden családban élő kölyök kedvencnek, akinek teljes értékű szocializációs folyamatot szeretnénk biztosítani szakértői felügyelettel és természetes megerősítéssel.

Ajánlott cikk: - Expecto patrónum! – hívd elő a kutyát

 

Jelentkezés

 

Hozd el: érvényes oltási könyvet, kényelmes ruhát, pórázt, jutalomfalatot!
Házirend: pórázhasználat és a kutyapiszok felszedése mindenkinek kötelező!
Tilos: a kutya emberrel vagy más kutyával szembeni agresszíóját kezeletlenül hagyni!