JELENTKEZÉS - űrlapkitöltés

Regisztráció kutyaiskola

A Családi kutyaiskola foglalkozásaira egy elektronikus űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Alapadatokat, képzéshez szükséges információkat tudsz megadni, egyben választhatsz a különböző képzési lehetőségek közül.

Az űrlap feldolgozását követően telefonon fogunk keresni, hogy időpontot egyeztessünk egy személyes megbeszélésre, szintfelmérésre, egyéni képzési terv készítésére.

Regisztráció: szabad helyekről érdeklődhetsz telefonon 0670/946-33-58.

Kitölthető űrlap

 


SZINTFELMÉRÉS


Kutyaiskolai tanfolyamok megkezdése előtt minden jelentkezőknek egyedi szintfelmérést tartunk! (kutyaovi előtt nem tartunk)

Leírás: temperamentum-, terhelhetőség-, szocializáltság vizsgálata, tudásszint felmérése, személyes beszélgetés, egyedi igényfelmérés, képzési terv készítés.

Időpont: Egyedileg egyeztetve.

Szintfelmérés időtartama: kb 15-20 perc.

Szintfelmérés díja: 2.990.- Ft / alkalom .

 

TÁJÉKOZTATÁS - képzési alapinformációk

Figyelem: nem vállalunk felelősséget a képzések során a kutya(k), illetve személy(ek) fizikai-, mentális- és egészségi állapotából, betegségéből, nevelési hiányosságaiból, viselkedési zavaraiból, alkalmazkodási- és magatartási problémáiból, a gazda felelőtlenségéből fakadó következményekért, kialakult problémákért, károkért, költségekért!

A kutyaiskolai képzésekre regisztráció díja: 50%. Lemondás esetén a regisztráció díja nem kerül visszatérítésre, de a képzések megkezdésekor a képzési díjba érvényesíteni lehet kedvezményként. A regisztráció mindig konkrét időpontra szól!

Nyilatkozat a képzéseinken való részvételhez: itt. Fogyasztóvédelmi szervezetekről tájékoztatás: itt. Adatvédelmi irányelvek és nyilatkozatok az űrlapnál elérhetőek, tájékoztatás: itt.

Családi kutyaiskola és közösségi klub .

 

Ajánlott cikk: - Klikker vagy szociális jutalmazás – melyik a stílusod?

 

Hozd el: érvényes oltási könyvet, kényelmes ruhát, pórázt, jutalomfalatot!
Házirend: pórázhasználat és a kutyapiszok felszedése mindenkinek kötelező!
Tilos: a kutya emberrel vagy más kutyával szembeni agresszíóját kezeletlenül hagyni!