KUTYANAPKÖZI

kutyanapközi


Lehetőség van a házi kedvencek aktív napközbeni foglalkoztatására (fél nap) hétközben, az otthoni unatkozás helyett. Ez mozgalmas programot jelent a kutya számára. Tartalmaz játékos fárasztást, szabad mozgást, napközbeni pihenést.

BENTLAKÁSOS ELHELYEZÉS

szocializáció


Lehetőség van a családi kutyák bentlakásos elhelyezésére (egész nap), a hagyományos kutyapanzió megőrzése helyett! Ez komplex programot jelent a kutyának. Tartalmaz köteléképítési foglalkozást, szabad mozgást, pihenést, benti elhelyezést.

A alapvető célunk tudatos szocializációs és szakszerű ebnevelési szolgáltatás nyújtása! Foglalkozás nélküli, kizárólag csak megőrzéssel foglalkozó, menhelyszerű kutyapanziót nem működtetünk!

Eltérő szocializáltságú, idegen kutyákat nem engedünk össze! A kutyákat házunkban (Szederkényben) helyezzük el egymástól szeparáltan. Nálunk nincs csoportos és felügyelet nélküli falkatartás, falkamozgatás, falkaetetés ezért "heves játékból", dominanciától, rangsorvitából fakadó sérülés nem fordul elő!

20 éves működési tapasztalat!

Kutyaátadás Pécsen: Szerda és Szombat délután, egyeztetéssel
Kutyaátadás Szederkényben: Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek: 7h és 9h között, vagy 17h és 19h között, Vasárnap: 17h és 19h között

Ajánlott cikk: - Pótmami szerep - kutya idegen helyen

Információs Honlap