KUTYANAPKÖZI - BENTLAKÁSOS ELHELYEZÉS

kutyanapközi


Lehetőség van a házi kedvencek aktív napközbeni foglalkoztatására (fél nap) hétközben, az otthoni unatkozás helyett. Ez mozgalmas programot jelent a kutya számára. Tartalmaz játékos fárasztást, szabad mozgást, napközbeni pihenést.


Lehetőség van a családi kutyák bentlakásos elhelyezésére (egész nap), a hagyományos kutyapanzió megőrzése helyett! Ez komplex programot jelent a kutyának. Tartalmaz köteléképítési foglalkozást, szabad mozgást, pihenést, benti elhelyezést.

A alapvető célunk tudatos szocializációs és szakszerű ebnevelési szolgáltatás nyújtása! Foglalkozás nélküli, kizárólag csak megőrzéssel foglalkozó, menhelyszerű kutyapanziót nem működtetünk!

Eltérő szocializáltságú, idegen kutyákat nem engedünk össze! A kutyákat házunkban (Szederkényben) helyezzük el egymástól szeparáltan. Nincs csoportos és felügyelet nélküli falkatartás, falkamozgatás, falkaetetés ezért "heves játékból", rangsorvitából fakadó sérülés nem fordul elő!

20 éves működési tapasztalat! Okj-s végzettség: Állattartási szolgáltató és Habilitációs kutyakiképző.

Kutyaátadás Pécsen: Szerda délután és Vasárnap délelőtt, egyeztetéssel
Kutyaátadás Szederkényben: Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek: 7h és 9h között, vagy 17h és 19h között, Vasárnap: 17h és 19h között

Ajánlott cikk: - Pótmami szerep - kutya idegen helyen

Információs Honlap