Szófogadó kurzus

 

HALADÓ - Szófogadó családi kutya kurzus

Növendék kurzus


Ajánlott kor: 8 hónapos kortól - ...
Időtartam: 6 hét, heti 2 csoportos foglalkozás + online segédanyag
Foglalkozás: szombat és vasárnap délelőtt
Képzés célja: viszonyrendezés, ösztönös követés
Képzés díja: 35.900.- Ft / csoportos kurzus

Leírás: A kutya ösztönös követését kivívni csak kitartó és következetes foglalkozások során lehet. Ezt időben érdemes elkezdeni. Ilyenkor célszerű közvetlen kapcsolatteremtéssel elvonni a figyelmét a többi kutyától, egyéb környezeti ingerektől és motivációval kivívni a koncentrációját. Vezetéséhez képesnek kell lenni irányt mutatni a cselekvésének és a helyesen elvégzett feladatot mindig személyesen érdemes pozitívan megerősíteni . Egy kutya képes megérteni a feladat lényegét és együttműködővé tud válni a feladatok végrehajtásában, ha ezt helyesen jutalmazzák.

Tartalom: természetes pedagógia, viszonyrendezés, szabályok és viselkedési szokások kialakítása, feladatok végrehajtatása, helyes pórázhasználat, lábnál követés falattal vezetéssel, térhelyzeti gyakorlatok, közömbösítő gyakorlatok, tiltás és nyugalmazás, megerősítés jutalmazással, irányíthatóság megtartása idegen emberek és idegen kutyák között, biztonságos közlekedés, játékos feloldás, online segédanyagok. A szófogadó foglalkozások tartalmának része a közös kutyás játék is, melyben szocializált kutyáknak korcsoportos futtatás található.

Ajánlás: Szófogadó családi kutya kurzusunkat ajánljuk minden szocializált, barátságos, családban élő kutyának. A kurzus elvégzesekor előnyt jelent a megelőzően sikeresen teljesített Növendék (Alap tanfolyam)!

Jelentkezés

 

Hozd el: érvényes oltási könyvet, kényelmes ruhát, pórázt, jutalomfalatot!
Házirend: pórázhasználat és a kutyapiszok felszedése mindenkinek kötelező!
Tilos: a kutya emberrel vagy más kutyával szembeni agresszíóját kezeletlenül hagyni!