Egyéb képzés

EGYÉNI képzés

Kutyaovi


Ajánlott kor: 10 hónapos kortól - ...
Időtartam: 4 hét, heti 1 óra
Foglalkozás: egyénileg egyeztetett időpontban
Képzés célja: dominancia kezelése, engedelmesség, rehabilitáció
Képzés díja: 25.900.- Ft / egyéni kurzus.

Leírás: Azoknál a kutyáknál, akiknél a korai szocializációs időszakban (első félév) elmaradt, hiányos nevelésből vagy pórázhasználat nélküli, közömbösítési gyakorlatokat mellőző képzésekből fakadóan, illetve a kutya genetikai egyedisége, örökölt ösztönei miatt a szokásosnál dominánsabb, vagy félősebb viselkedés mutatkozik, olyan képzést érdemes pótlólag elvégezni, amiben a Gazdi határozottabb, célirányosabb és tudatosabb irányítást végez egyénileg. Fontos ilyenkor a fokozatosságra és a környezeti ingerek csökkentésére odafigyelni és kellő türelemmel, kitartással, szorgalommal végezni a feladatokat.

Tartalom: viszonyrendezés, engedelmességi feladatok, dominancia ill. félelem kezelése, szabályok kialakítása, közömbösítő gyakorlatok, térhelyzeti gyakorlatok, tiltás és nyugalmazás, megerősítés jutalmazással, biztonságos közlekedés, egyedi feloldás, online segédanyagok.

Ajánlás: Egyéni képzésünket ajánljuk minden pórázon vezethető, nyílt agresszió nélküli, falattal jól ösztönözhető kutyának.

Jelentkezés

 

FEGYELMEZETT családi kutya képzés

Kontrollált kurzus


Ajánlott kor: 10 hónapos kortól - ...
Időtartam: 4 hét, heti 1 csoportos foglalkozás + 1 online óra
Foglalkozás: szombat reggel
Online oktatás: szerda - digitális tananyagfeldolgozás
Képzés célja: engedelmes követés, tartós figyelem, kontroll távolságból
Képzés díja: 15.900.- Ft / kurzus

Leírás: A kutya képes szorosan kötődni az emberhez, ezért egy már rendezett kapcsolatot is tovább lehet erősíteni. Ösztönös odaadással képes követni a határozott gazdáját, aki rendszeresen és következetesen foglalkozik is vele. Ezzel egy már meglévő engedelmességet tartósabbá lehet tenni fokozottan zavaró ingerek, erősebb hatások mellett is.

Tartalom: viszonyrendezési feladatok, engedelmes követés, póráz nélküli feladatok, figyelem megtartása fokozottan zavaró ingerek mellett, fegyelmezettség erősítése közömbösítéssel, feladatok végrehajtása távolságból, - kézjelekkel, online segédanyagok.

Ajánlás: Ajánljuk ezt a kiegészítő képzésünket azoknak, akik már sikeresen elvégezték a családi kedvencükkel a Haladó tanfolyamot (Szófogadó kurzus) és fontosnak tartják ennek fejlesztését. Feltétel az alapengedelmesség és a pszichikai terhelhetőség.

Jelentkezés

 

TERÁPIÁS és SEGÍTŐ kutya képzés

Terápiás- és Segítő kutya képzés


Ajánlott kor: 12 hónapos kortól
Időtartam: 6 hónap
Foglalkozás: egyénileg egyeztetett időpontban
Képzés célja: terápiás- és segítő kutya képzése és terápiás kutyavezető
Képzés díja: 4.000.- Ft / alkalom

Leírás: A felkészítő órák célja, olyan kutya-gazdi kapcsolat létrehozása és párosok képzése, akik az elsajátított ismereteket és gyakorlatokat alkalmazva, képesek fejlesztő terapeuta mellett, valamint önállóan munkát végezni. A felkészítés sikeres (MATESZE által elismert vizsga) elvégzése után, az alábbi lehetőségek nyílnak meg a végzett terápiás kutyavezető párosok számára: Látogató-, illetve terápiás csoportos, vagy egyéni kutyás foglalkozásokat is jogosultak tartani.

Tartalom: kutyaasszisztált fejlesztő feladatok, temperamentum vizsgafeladatok, segítő kutya feladatok, online segédanyagok.

Ajánlás: Terápiás és segítő kutya képzéseket ajánljuk minden szocializált, barátságos, engedelmes kutyának. Feltétel a motiválhatóság és a teljes agressziómentesség.

Bővebben

 

Hozd el: érvényes oltási könyvet, kényelmes ruhát, pórázt, jutalomfalatot!
Házirend: pórázhasználat és a kutyapiszok felszedése mindenkinek kötelező!
Tilos: a kutya emberrel vagy más kutyával szembeni agresszíóját kezeletlenül hagyni!