Ráépülés

MOTIVÁLT kutya - kiegészítő képzés

Motivált kurzus


Ajánlott kor: 10 hónapos kortól - ...
Időtartam: 3 alkalom, heti 1 óra
Foglalkozás: vasárnap délelőtt 09.00h -10.00h között
Képzés célja: játékos együttműködés, családi funkciók, napi feladatok
Képzés díja: 9.900.- Ft / bérlet

Leírás: Nem létezhet a négylábú kedvencünkel kiegyensúlyozott kapcsolat, ha örömteli, együttműködést igénylő tevékenységeket nem végeztetünk vele rendszeresen és hasznosan. Ezzel a kutyával egy már meglévő bizalmi, támogató kapcsolatot sikeresen tovább lehet erősíteni.

Tartalom: játékos együttműködés, motiváltság megteremtése, koncentráltság, figyelem kivívása, támogató, segítő tevékenységek, családi funkciók és feladatok, online segédanyagok.

Ajánlás: Ajánljuk ezt a kurzust azoknak, akik már sikeresen elvégezték a családi kedvencükkel a Kezdő tanfolyamot (Növendék kurzus) és fontosnak tartják ennek rögzítését ill. fejlesztését. Feltétel az együttműködési-, és apport készség.

Jelentkezés

 

KONTROLLÁLT kutya - kiegészítő képzés

Kontrollált kurzus


Ajánlott kor: 10 hónapos kortól - ...
Időtartam: 3 hét, heti 1 óra
Foglalkozás: vasárnap délelőtt 10.00h - 11.00h között
Képzés célja: engedelmes követés, tartós figyelem, kontroll távolságból
Képzés díja: 9.900.- Ft / kurzus

Leírás: A kutya képes szorosan kötődni az emberhez, ezért egy már rendezett kapcsolatot is tovább lehet erősíteni. Ösztönös odaadással képes követni a határozott gazdáját, aki rendszeresen és következetesen foglalkozik is vele. Ezzel egy már meglévő engedelmességet tartósabbá lehet tenni fokozottan zavaró ingerek, erősebb hatások mellett is.

Tartalom: viszonyrendezési feladatok, engedelmes követés, póráz nélküli feladatok, figyelem megtartása fokozottan zavaró ingerek mellett, fegyelmezettség erősítése közömbösítéssel, feladatok végrehajtása távolságból, - kézjelekkel, online segédanyagok.

Ajánlás: Ajánljuk ezt a kurzust azoknak, akik már sikeresen elvégezték a családi kedvencükkel a Haladó tanfolyamot (Szófogadó kurzus) és fontosnak tartják ennek rögzítését ill. fejlesztését. Feltétel az alapengedelmesség és a pszichikai terhelhetőség.

Jelentkezés

 

TERÁPIÁS és SEGÍTŐ kutya képzés

Terápiás- és Segítő kutya képzés


Ajánlott kor: 12 hónapos kortól
Időtartam: 6 hónap
Foglalkozás: vasárnap délelőtt 08.00h - 10.00h között
Képzés célja: terápiás- és segítő kutya képzése és terápiás kutyavezető
Képzés díja: 4.000.- Ft / alkalom

Leírás: A felkészítő órák célja, olyan kutya-gazdi kapcsolat létrehozása és párosok képzése, akik az elsajátított ismereteket és gyakorlatokat alkalmazva, képesek fejlesztő terapeuta mellett, valamint önállóan munkát végezni. A felkészítés sikeres (MATESZE által elismert vizsga) elvégzése után, az alábbi lehetőségek nyílnak meg a végzett terápiás kutyavezető párosok számára: Látogató-, illetve terápiás csoportos, vagy egyéni kutyás foglalkozásokat is jogosultak tartani.

Tartalom: kutyaasszisztált fejlesztő feladatok, temperamentum vizsgafeladatok, segítő kutya feladatok, online segédanyagok.

Ajánlás: Terápiás és segítő kutya képzéseket ajánljuk minden szocializált, barátságos, engedelmes kutyának. Feltétel a motiválhatóság és a teljes agressziómentesség.

Jelentkezés

 

Hozd el: érvényes oltási könyvet, kényelmes ruhát, pórázt, jutalomfalatot!
Házirend: pórázhasználat és a kutyapiszok felszedése mindenkinek kötelező!
Tilos: a kutya emberrel vagy más kutyával szembeni agresszíóját kezeletlenül hagyni!

Családi kutyatartás

A kutyával való együttélésünk a lényünk, személyiségünk meghatározó formálója lett. Így létezésünk egy családi kedvenc nélkül teljesen elképzelhetetlen. Mert a család hétköznapi életében a kutya nem egy teher, probléma, vagy krízis, hanem pont az, amitől az élet jobban élhető.

  1. A bizalom alapja a bizonyosság. (Info itt...)
  1. A türelem a játék lényege. (Info itt...)
  1. Hálásan szolgál egy életen át. (Info itt...)
  1. Az örömteli élmények együttes és folyamatos megélése. (Info itt...)