Növendék kurzus

ALAP - Növendék családi kutya kurzus

Növendék kurzus


Ajánlott kor: 5 hónapostól - 8 hónapos korig
Időtartam: 6 hét, heti 2 csoportos foglalkozás + online segédanyag
Foglalkozás: szombat és vasárnap délelőtt
Képzés célja: kapcsolatépítés, bizalmi együttműködés
Képzés díja: 35.900.- Ft / csoportos kurzus

Leírás: Minden növendék kutyáknak a mérettől, tartási céltól, ill. személyes karaktertől függetlenül időben meg kell szoknia az ember személyes támogatását és iránymutatását a környezete megismerése és az ismeretlen helyzetek leküzdése során. Ilyen esetekben nagyon fontos a fokozatosság, a személyes kapcsolatépítés és a bizalomerősítés.

Tartalom: ingerekhez szoktatás, szocializációs helyzetek, pórázhasználat megalapozása, falattal vezetés, viselkedési szabályok kialaktása, természetes pedagógia alkalmazása, viselkedési problémák kezelése, tiltás és nyugalmazás, koncentrációs, motivációs gyakorlatok, mobilitási eszközök, szituációs feladatok, ügyességi feladatok, online segédanyagok. A növendék foglalkozások tartalmának része a közös kutyás játék is, melyben szocializált kutyáknak korcsoportos futtatás található.

Ajánlás: Növendék családi kutya kurzusunkat ajánljuk minden fiatal korú, egészséges idegrendszerű, játékosan nevelhető, családi kutyának. A kurzus elvégzesekor előnyt jelent a megelőzően sikeresen teljesített Kutyaovi (Ovi tanfolyam)!

Jelentkezés

 

Hozd el: érvényes oltási könyvet, kényelmes ruhát, pórázt, jutalomfalatot!
Házirend: pórázhasználat és a kutyapiszok felszedése mindenkinek kötelező!
Tilos: a kutya emberrel vagy más kutyával szembeni agresszíóját kezeletlenül hagyni!