Kutyaovi

KUTYAOVI - Családi kölyök játék óra

Kutyaovi


Ajánlott kor: 10 hetestől - 6 hónapos korig
Időtartam: 8 alkalom, heti 1 foglalkozás
Foglalkozás: szombat délelőtt 09.00h
Képzés célja: szocializáció, ősbizalom kivívása, csoportos játék
Képzés díja: 7.900.- Ft / bérlet, vagy 1.500.- Ft / alkalom.

Leírás: A kutyák életének egyik kritikus időszaka a kölyökkor (max. első fél év). Ekkor még túl korai lenne, ezért abszolút nem ajánlott ebben a korban az engedelmességi képzés (pl. laza pórázon való séta, tarós ültetés-fektetés, fegyelmezett behívás, stb ).

Ilyenkor a kölyökkutya kíváncsi, nyitott, fogékony, így könnyen és gyorsan szerez információt az őt körülvevő környezetről és társakról. Ez az, amit számára leginkább biztosítani kell, amennyire lehet szabadon, illetve a mi támogatásunkkal.

Fontos, hogy a saját ütemében hagyjuk megismerni számára a világot, amibe olykor nyugodtan bekapcsolódhat egy játékos Gazdi is. Hiszen ennek a kritikus időszaknak a legfontosabb feladata a bizalomépítés. Ennek egyik legfontosabb színtere a játék.

Tartalom: ősbizalom megteremtése, egyéni kérdések megbeszélése, együttélés alapvető szabályai, gyerek és kutya kapcsolata, behívás megalapozása, kutya kommunikáció, csoportos játék, online segédanyagok.

A kutyaovinak kötött tematikus elméleti oktatása, illetve egymásra épülő képzési programja heti bontásban nincs. Egyedi témabeszélgetések (pl.: pórázhoz szoktatás, szobatisztaság, szocializáció, ...) és alkalmi feladatmegoldások (pl.: játékos behívás, nyugalmi helyzetek, mókás trükkök, ...) vannak a különböző foglalkozások során.

Ajánlás: Kutyaovit ajánljuk minden családban élő kölyök kedvencnek, akinek teljes értékű szocializációs folyamatot szeretnénk biztosítani szakértői felügyelettel és természetes megerősítéssel.

 

Jelentkezés

 

Hozd el: érvényes oltási könyvet, kényelmes ruhát, pórázt, jutalomfalatot!
Házirend: pórázhasználat és a kutyapiszok felszedése mindenkinek kötelező!
Tilos: a kutya emberrel vagy más kutyával szembeni agresszíóját kezeletlenül hagyni!

Kutyaovi családiasan

Egy kölyökkutya különösen fontos időszaka a családban az életének első hónapjai, alapvetően a kapcsolatépítés időszaka ez. Így rendkívül lényeges, hogy ekkor mit teszünk vele és azt hogyan, mert ez jelentősen meghatározhatja majd a kapcsolatunkat vele. Nem a korai kondicionált ültetés és fektetés, a mesterséges megerősítés hozhatja meg a kívánt minőségű kötődést, ennél sokkal értékesebb a türelmes szocializáció, a természetes pedagógia, az érzelmes emberi beszéd.

  1. A mi támogatásunkkal: biztos pontként, türelmesen (Info itt...).
  1. Kontinuum elv: figyelmesség és közvetlenség. (Info itt...)
  1. Természetes pedagógiával: egy különleges bizalom. (Info itt...)
  1. Váltakozó szereposztással: nem okoz a másiknak fájdalmat vele. (Info itt...)