Növendék - családi kutya kurzus I.

Növendék családi kutya kurzus

Ajánlott kor: 5 hónapostól - 8 hónapos korig
Időtartam: 2 x 3 hét, heti 2 csoportos foglalkozás, egyéni konzultáció + vizsga
Foglalkozás: szombat és vasárnap délelőtt
Képzés célja: kapcsolatépítés, bizalmi együttműködés
Képzés díja: 2 x 19.990.- Ft / csoportos kurzus, összesen 39.980.- Ft

Leírás: Minden növendék kutyáknak a mérettől, tartási céltól, ill. személyes karaktertől függetlenül időben meg kell szoknia az ember személyes támogatását és iránymutatását a környezete megismerése és az ismeretlen helyzetek leküzdése során. Ilyen esetekben nagyon fontos a fokozatosság, a személyes kapcsolatépítés és a bizalomerősítés. Ebben a folyamatban részt vehet az egész család és különösen hasznos a gyerekeknek.

Tartalom: ingerekhez szoktatás, természetes pedagógia alkalmazása, viselkedési problémák kezelése a családban, tiltás és nyugalmazás, napirend és családi feladatkiosztás, online segédanyagok. A növendék foglalkozások tartalmának része a közös kutyás játék is, melyben szocializált kutyáknak korcsoportos futtatás található méret szerint elkülönítve.

NÖVENDÉK ALAPOZÓ /1-3 hét/: kutya és gyerek kapcsolatépítés - szocializációs helyzetek - pórázhasználat megalapozása - falattal vezetés - viselkedési szabályok kialaktása a családban - kutyás játék.

NÖVENDÉK HALADÓ /4-6 hét/: koncentrációs - motivációs gyakorlatok - mobilitási eszközök - szituációs feladatok - ügyességi feladatok - családi séta - kutyás játék.

Ajánlás: Növendék családi kutya kurzusunkat ajánljuk minden fiatal korú, egészséges idegrendszerű, játékosan nevelhető, családi kutyának. A kurzus elvégzesekor előnyt jelent, ha a kutya részt vett megelőzően Kutyaovis foglalkozásokon!

Ajánlott cikk: - Egyedi kutyaképzés - tanuló párosoknak

 

Jelentkezés

 

Hozd el: érvényes oltási könyvet, kényelmes ruhát, pórázt, jutalomfalatot!
Házirend: pórázhasználat és a kutyapiszok felszedése mindenkinek kötelező!
Tilos: a kutya emberrel vagy más kutyával szembeni agresszíóját kezeletlenül hagyni!